torsdag 18. april 2013

11. april

Heihopp!

I dag har jeg, med resten av Viewit, vært i møte med Øras for å diskutere en kampanje vi skal være med på å lage. Kampanjen går ut på å få den yngre garde til å ikke kaste ting i toalettet, siden det fører til at det kan bli tett, rottene får mat og det ødelegger for rensesystemene.
Produktet vi skal lage er en film på 30 sekunder.

Det vi har tenkt å lage er en dukkefilm, hvor det er rotter som er i hovedrollen. Settingen vil være nede i kloakken, og rottene prater på en humoristisk, litt sarkastisk måte om hvor mye digg de får å spise som folk kaster i toalettet.
Da vi pitchet idéen var de helt med, nesten litt overveldet virket det som. De likte det vi hadde tenkt svært godt.

I utgangspunktet hadde de bare 10.000kr i budsjett, så de ble litt ordfattige kan man si når vi foreslo 50.000. Men etter de hadde vært i møte med de som styrer sjappa dagen etter, kunne vi få 20.000. Det er jo en dobbling så da er vi fornøyde med det.
Så nå er det bare å kjøre på!

1 kommentar:

  1. Dette er spennende, Sindre. Vær litt mer spandabel med ord, du kan godt fortelle hvem som gjør hva, eksempelvis; hva er din rolle i prosjektet, og hva vil din rolle være i tiden som kommer? Det er vi spente på, likeledes hvordan prosjektet skal gjennomføres. Skal dere bygge kulisser, en dukke er jo allerede konstruert av Markus og David. Skriv mer om dette, og hold oss oppdatert!

    SvarSlett